HINNASTO (ALV 0%)
  Hinnaston tuotteita voitte tilata Comeiran verkkokaupasta.

Jos haluatte lisätietoa tuotteistamme niin ottakaa yhteyttä Comeiran asiakaspalveluun.

Membis Jäsenrekisteriohjelman hinnat

Lite-version hinta on 75 EUR ja Pro-version hinta on 195 EUR. 14 vuorokautta asennuksen jälkeen ohjelman käytön jatkaminen edellyttää lisenssiavaimen syöttämistä järjestelmään. Ohjelmasta voi tulostaa lisenssimaksun ja maksamisen jälkeen saatte Comeiran asiakaspalvelusta ohjelman käyttöön oikeuttavan lisenssiavaimen.

Lisenssiavaimen syöttämisen jälkeen voitte jatkaa ohjelman käyttöä koneellanne ilman kustannuksia (kk-maksuja tms.) Suosittelemme kuitenkin siirtymistä pilvipalveluun jolloin saatte ohjelmistoonne myös ylläpitotuen sekä versiopäivitykset. Kts. pilvipalvelun tiedot alla.

Membis pilvipalveluna (SaaS, Software as a Service malli)

Pilvipalvelussa ohjelmisto sijaitsee palvelimellamme ja käyttö tapahtuu verkon ylitse ainoastaan työpöydällä olevaa pikakuvaketta klikkaamalla. Pilvipalveluratkaisussamme tulostukset toimivat käyttäjän paikalliselle tulostimelle ja tiedostojen luvut / tallennukset hoituvat käyttäjän omalta kovalevyltä.

Membis pilvipalvelun käytön aloittamista varten tulee hankkia tarvittava määrä Membis lisenssejä ja pilvipalvelusta veloitetaan kuukausittainen käyttäjäkohtainen maksu joka on 19 eur/käyttäjä.

Membis -ohjelmiston käyttö pilvipalveluna on huoletonta koska tällöin käytössänne on jatkuvasti ajantasalla olevat järjestelmät ajasta ja paikasta riippumatta. Pilvipalvelun hinta sisältääkin järjestelmäylläpidon lisäksi myös ohjelmistopäivitykset, käyttäjätuen ja varmuuskopiointipalvelun.

Membis Net Ilmoittautumisjärjestelmä

Membis Net Ilmoittautumisjärjestelmän avulla voidaan hoitaa helposti kaikki yhdistyksen ilmoittautumiset. Järjestelmään on mahdollista itse määritellä ilmoittautumisen kohteet kuten kausi-, ryhmä-, kilpailu- tai erilaiset tapahtumailmoittautumiset.

Ilmoittautumisjärjestelmän käyttöönotto on ilmaista mutta käytöstä veloitetaan 1 EUR per ilmoittautuminen.

Huom! Ilmoittautumisjärjestelmään on rakennettu valmiiksi rajapinta Paytrail verkkomaksua varten. Verkkomaksun käyttöönotto on helppoa mutta edellyttää sopimuksen tekemistä palveluntarjoajan kanssa.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään jos haluatte lisätietoja.

Membis WebShop Pro

Membis WebShop Pro on täydellinen verkkokaupparatkaisu joka toimii reaaliaikaisesti samassa tietokannassa Membis Jäsenrekisteriohjelman kanssa. WebShop Pron aloitusmaksu on 95 EUR joka pitää sisällään seuraavat toimet:

- Verkkokaupan asentaminen Comeiran palvelimelle
- Verkkokaupan kytkeminen asiakkaan tietokantaan

Membis WebShop Pron ylläpitomaksu on 19 EUR/kk.

Huom! Verkkokauppaan on rakennettu valmiiksi rajapinta Paytrail verkkomaksua varten. Verkkomaksun käyttöönotto on helppoa mutta edellyttää sopimuksen tekemistä palveluntarjoajan kanssa.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään jos haluatte lisätietoja.

Membis Kävijäseuranta

Membis Kävijäseurannan avulla voidaan seurata käyntejä yhdistyksen tiloissa / harjoituksissa. Kävijäseurannasta saadaan tulostettua halutulta aikaväliltä tilastoraportit kävijämääristä, käyntikerroista ja käyntikertojen kestoista.

Membis Kävijäseuranta osaa tarvittaessa muodostaa myös eri tukitahoille laskut halutulta aikaväliltä ohjelman laskemien käyntikertojen / käyttöprosenttien perusteella.

Membis Kävijäseurannan aloitusmaksu on 790 EUR.

Membis Kävijäseurannan käyttö-/ylläpitomaksu on 245 EUR/vuosi.

Muovikorttitulosteet

Comeira Oy:n kautta on mahdollista hankkia myös oma muovikorttitulostin. Tällöin voitte tulostaa muoviset jäsenkortit suoraan Membis -ohjelmasta. Verkkokaupastamme voitte valita teidän käyttöönne sopivan muovikorttitulostimen: Comeiran myymät muovikorttitulostimet.

Tuntihinta

Tuntihintamme on 75 EUR. Tuntihintaa sovelletaan esim. asiakkaiden erikseen tilaamissa ohjelmistomuutoksissa ja koulutuksissa.

Hintoihin lisätään alv 24%.
- © Copyright Comeira -
Suomeksi in English på Svenska